Acasă Sport FRF va fi executată silit. Fostul director de competiţii a câştigat în...

FRF va fi executată silit. Fostul director de competiţii a câştigat în instanţă procesul cu Federaţia

6
DISTRIBUIȚI

"Judecătoria Sectorului 2 admite cererea. Încuviințează executarea silită. Fără cale de atac", se menționează pe portalul instanțelor de judecată.
Demis din funcție după preluarea conducerii federației de către Răzvan Burleanu în 2014, Mihalache a contestat în instanță decizia de concediere. La 24 noiembrie 2016, Curtea de Apel București a dat câștig de cauză fostului director de competiții, căruia Federația Română de Fotbal trebuie să îi achite suma de 378.054 lei.
"Instanța dispune repunerea părților în situația anterioara emiterii deciziei de concediere cu nr. 117/03.07.2014 prin reintegrarea contestatorului în funcția anterior deținută concedierii. Obligă intimata Federația Română de Fotbal la plata către contestator a unei despăgubiri egale cu drepturile salariale și celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul în lipsa emiterii deciziei anulate, începând cu data concedierii si până la reintegrarea efectivă. Decizie definitivă", se arată în decizia Curții de Apel din noiembrie 2016.
Dumitru Mihalache face parte dintr-un grup de șapte foști angajați care au câștigat în instanță litigiile de muncă deschise împotriva FRF. Federația Română de Fotbal le-a acordat sau urmează să le acorde despăgubiri lui Florin Prunea, Daniel Prodan, Dumitru Bărgoanu, Marcel Paraschiv, Dumitru Mihalache, Marin Bucurescu și Alexandru Stici în sumă totală de 3.242.068 lei (aproximativ 710.000 euro). La 31 decembrie 2016, FRF mai avea de achitat din această sumă 1.394.271 lei (aproximativ 305.000 euro).

Sursa: romaniatv.net

Comments

comments

DISTRIBUIȚI