Acasă Politică Dragnea: Clubul Rapid trebuie salvat – este o legendă a sportului românesc

Dragnea: Clubul Rapid trebuie salvat – este o legendă a sportului românesc

4
DISTRIBUIȚI

Clubul Rapid trebuie salvat, fiind o legendă a sportului românesc, a declarat luni președintele PSD, Liviu Dragnea.

621de816-d411-47dd-8f11-744a64732273

El a precizat că a discutat acest aspect cu primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, pe care l-a asigurat că îl susține moral.

"Mi-a zis (Dan Tudorache — n.r.) că vrea să se implice, ca autoritate, în Clubul Rapid și eu am spus că îl susțin. Moral. Sunt rapidist de la trei ani și orice pot să fac moral, să-l susțin, să-l încurajez — sper să nu mai fie și ăsta vreun trafic de influență. Aș vrea să salvăm acel club, care este totuși un club simbol, este o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului. Eu cred că și Primăria Capitalei dorește să se implice, eventual printr-un acord. Dar cred că împreună pot găsi o soluție bună. Poate și cu Primăria Sectorului 6. Este un club fanion, care nu cred că ne poate aduce deservicii, ba dimpotrivă", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, la finalul ședinței coaliției de guvernare.

Pe de altă parte, el a spus că stadionul de la Craiova a fost proiectat până să apară noile norme generate de tragedia de la Colectiv, drept pentru care au apărut niște prevederi legale care trebuie puse în practică, dar a adăugat că nu sunt probleme de rezistență.

AGERPRES/(A — autor: Cătălina Matei, editor: Claudia Stănescu)

Sursa: agepres.ro

Comments

comments

DISTRIBUIȚI